GDPR Academy

Kurz GDPR pre oprávnené osoby

(12 recenzií zákazníkov)

19,00  / Miesto

Moderný on-line kurz zameraný na manipuláciu s osobnými údajmi v kombinácii s bezpečnosťou v oblasti informačných technológií. Zrozumiteľne vysvetľuje pravidlá, ktorým ľahko porozumie každý, kto pracuje s osobnými údajmi.

Popis kurzu

Kurz GDPR pre oprávnené osoby je moderný on-line kurz zameraný na manipuláciu s osobnými údajmi v kombinácii s bezpečnosťou v oblasti informačných technológií. Zrozumiteľne vysvetľuje pravidlá, ktorým ľahko porozumie každý, kto s osobnými údajmi pracuje.

Komu je kurz GDPR pre oprávnené osoby určený

Kurz je určený pre všetkých pracovníkov, ktorí prichádzajú do styku s osobnými údajmi a bežne s nimi manipulujú (tzv. oprávnené osoby). Úrad na ochranu osobných údajov SR odporúča kontinuálne vzdelávanie pracovníkov v intervaloch 1 – 2 krát ročne.

Profil absolventa

Po ukončení kurzu je pracovník preukázateľne oboznámený s pokynmi prevádzkovateľa o bezpečnej manipulácii s osobnými údajmi. Je viazaný povinnosťou mlčanlivosti a rozumie základnej terminológii. Pozná riziká bezpečnostných incidentov a dokáže im lepšie predchádzať. Rozumie požiadavkám pre manipuláciu s listinnými dokumentmi. Ovláda zásady automatizovaného spracúvania, ako je práca s e-mailom, bezpečnostným heslom, dátovými nosičmi, mobilným telefónom a podobne. Absolvent kurzu je pripravený spracúvať osobné údaje v podmienkach každej organizácii s dôrazom na bezpečnosť a ochranu dát.

Množstevné zľavy

Pri nákupe viacerých miest pre kurz GDPR pre oprávnené osoby sa uplatňujú nasledovné množstevné zľavy:

  • 2 až 4 miesta … zľava 5% (cena miesta v kurze je 18,05 €)
  • 5 až 9 miest … zľava 7% (cena miesta v kurze je 17,67 €)
  • 10 až 19 miest … zľava 10% (cena miesta v kurze je 17,10 €)
  • 20 až 29 miest … zľava 12% (cena miesta v kurze je 16,72 €)
  • 30 až 39 miest … zľava 15% (cena miesta v kurze je 16,15 €)
  • 40 až 49 miest … zľava 17% (cena miesta v kurze je 15,77 €)
  • 50 až 74 miest … zľava 20% (cena miesta v kurze je 15,20 €)
  • 75 až 99 miest … zľava 30% (cena miesta v kurze je 13,30 €)
  • 100 a viac miest … zľava 40% (cena miesta v kurze je 11,40 €)

Vlastnosti kurzu

Voľne dostupná vzorová lekcia zdarma: Áno (Lekcia č.1 – Úvod do pravidiel ochrany osobných údajov pre zamestnancov – oprávnené osoby)
Doba prístupu ku kurzu: 45 dní
Celkový počet lekcií: 8
Celkový počet tém: 8
Celková dĺžka trvania výkladu: 45 min
Záverečný certifikát o absolvovaní: Áno

12 recenzií k Kurz GDPR pre oprávnené osoby

  1. Martin Kopecký

    Úplne v pohode. Zvládnuté za za necelú hodinu.

  2. Bc. Anna Lisá

    Výborná kombinácia kurzov. Dobrá cena.

  3. Lenka Matošová

    Zatiaľ som prešla len štyri lekcie, takže krátka doba pre hodnotenie. Zatiaľ spokojnosť

  4. Jolana Nôtová

    Som spokojná.

  5. Juraj Miško

    V pohode odporucam.

  6. Tomáš Okruhlica

    Všetko v prebehlo v poriadku.

  7. Ľudmila Palešová

    Výborný kurz. Trochu som mala na začiatku problém s prechodom z jednej lekcie do druhej, ale z technickej podpory mi veľmi ochotne pomohli.

  8. Mgr. Martin Drahoš

    Kvalitný kurz za veľmi rozumnú cenu. Spracovanie objednávky prebehlo veľmi rýchlo, kurz je pekne spracovaný.

  9. Andrej Sailer

    Tiež odporúčam

  10. Jozef Oravský

    Celkom dobrý a cenovo prijatelný kurz.

  11. Alena Šišková, MBA

    Náročná GPDR téma, ale veľmi pekne a profesionálne vysvetlovaná. Odporúčam.

  12. Martina Pajtinková

    Kurzu nemám čo vytknúť

Pridať recenziu
Scroll to Top