fbpx

GDPR Academy

Kurz GDPR pre oprávnené osoby

19,00  / Miesto

Moderný on-line kurz zameraný na manipuláciu s osobnými údajmi v kombinácii s bezpečnosťou v oblasti informačných technológií. Zrozumiteľne vysvetľuje pravidlá, ktorým ľahko porozumie každý, kto pracuje s osobnými údajmi.

Popis kurzu

Kurz GDPR pre oprávnené osoby je moderný on-line kurz zameraný na manipuláciu s osobnými údajmi v kombinácii s bezpečnosťou v oblasti informačných technológií. Zrozumiteľne vysvetľuje pravidlá, ktorým ľahko porozumie každý, kto s osobnými údajmi pracuje.

Komu je kurz GDPR pre oprávnené osoby určený

Kurz je určený pre všetkých pracovníkov, ktorí prichádzajú do styku s osobnými údajmi a bežne s nimi manipulujú (tzv. oprávnené osoby). Úrad na ochranu osobných údajov SR odporúča kontinuálne vzdelávanie pracovníkov v intervaloch 1 – 2 krát ročne.

Profil absolventa

Po ukončení kurzu je pracovník preukázateľne oboznámený s pokynmi prevádzkovateľa o bezpečnej manipulácii s osobnými údajmi. Je viazaný povinnosťou mlčanlivosti a rozumie základnej terminológii. Pozná riziká bezpečnostných incidentov a dokáže im lepšie predchádzať. Rozumie požiadavkám pre manipuláciu s listinnými dokumentmi. Ovláda zásady automatizovaného spracúvania, ako je práca s e-mailom, bezpečnostným heslom, dátovými nosičmi, mobilným telefónom a podobne. Absolvent kurzu je pripravený spracúvať osobné údaje v podmienkach každej organizácii s dôrazom na bezpečnosť a ochranu dát.

Množstevné zľavy

Pri nákupe viacerých miest pre kurz GDPR pre oprávnené osoby sa uplatňujú nasledovné množstevné zľavy:

  • 2 až 4 miesta … zľava 5% (cena miesta v kurze je 18,05 €)
  • 5 až 9 miest … zľava 7% (cena miesta v kurze je 17,67 €)
  • 10 až 19 miest … zľava 10% (cena miesta v kurze je 17,10 €)
  • 20 až 29 miest … zľava 12% (cena miesta v kurze je 16,72 €)
  • 30 až 39 miest … zľava 15% (cena miesta v kurze je 16,15 €)
  • 40 až 49 miest … zľava 17% (cena miesta v kurze je 15,77 €)
  • 50 až 74 miest … zľava 20% (cena miesta v kurze je 15,20 €)
  • 75 až 99 miest … zľava 30% (cena miesta v kurze je 13,30 €)
  • 100 a viac miest … zľava 40% (cena miesta v kurze je 11,40 €)

Vlastnosti kurzu

Voľne dostupná vzorová lekcia zdarma: Áno (Lekcia č.1 – Úvod do pravidiel ochrany osobných údajov pre zamestnancov – oprávnené osoby)
Doba prístupu ku kurzu: 45 dní
Celkový počet lekcií: 8
Celkový počet tém: 8
Celková dĺžka trvania výkladu: 45 min
Záverečný certifikát o absolvovaní: Áno

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Kurz GDPR pre oprávnené osoby”
Scroll to Top